,

Kasetë AUX për makinë


  • Pse keni nevojë për kete produkt?:
  • Kur keni një makinë të cilësisë së mirë me një kasetofon, përshtatësi i kasetës do t’ju lejojë të vazhdoni të shijoni muzikën në telefonin tuaj! Ju nuk keni nevojë të zëvendësoni ose rivendosni makinën tuaj për të shmangur shkatërrimin e klasikut të tij origjinal !.

690 L

  • Dizajn Klasik për Muzikë: Kaseta në adaptorin ndihmës të jashtëm, lidhëset e kromuar prej ari 24K, bërthama e pastër e telit prej argjendi, guaska metalike e bëjnë këtë përshtatës kasete audio 3.5 mm për zgjedhjen e vërtetë për ata që janë seriozë në lidhje me audion;
  • E adaptueshme në çdo telefon, tablet, MP3 player, stereo makine, kufje, Hi-Fi, altoparlant portabël ose pajisje të tjera të pajisura me fole standarde audio 3.5 mm ose portë AUX-in. Thjesht rregulloni cilësimet e barazimit të audios në riprodhues dhe do të merrni klasikët e muzikës!
  • DESIGN elegant :  Me një jetëgjatësi të testuar 15000+ të përkuljes dhe 10.000 provë të jetës së prizës, kabllot audio TPE duke shtuar qëndrueshmëri dhe pa ngatërresa. Strehim metalik premium i cili e bën atë të mbijetojë lehtësisht nga përdorimi i përditshëm dhe i jep asaj një pamje më elegante që shkon shumë me pajisjet tuaja të shtrenjta. Dizajni inteligjent siguron një përshtatje të sigurt me telefonët në pothuajse çdo lloj rasti.

SHOPPING CART

close