-20%
,

Kamer Sigurie ne forme Roboti


Kamer Sigurie ne forme Roboti

– Monitorimi i qetë dhe i pjerrësisë

– Thjesht rrëshqitni gishtin në ekran për ta bërë kamerën të rrotullohet lart/poshtë/majtas/djathtas ( Horizontal 350 , Vertical110 ), duke monitoruar kudo që dëshironi

– Audio me dy drejtime

– Mikrofoni dhe altoparlanti i integruar, ju sjellin audio të dyanshme në kohë reale

– Pavarësisht se sa larg, mund ta përdorni për të biseduar me familjen tuaj nga distanca në çdo kohë.

– Vizion i qartë i ditës dhe i natës

– E pajisur me drita LED me fuqi të lartë, më shumë se 10 m distancë IR, monitorim 24 orë, Kamera e Mbikëqyrjes tregon qartë gjatë ditës me ngjyra, dhe natën me ndriçim infra të kuqe është e shkëlqyer dhe qartë e dukshme në b/w.

– Zbulimi i lëvizjes dhe alarmi me email

– Kur zbulohen aktivitete jonormale, kamera e sigurisë do të zhurmojë dhe do të dërgojë një alarm lëvizjeje në kohë reale në aplikacionin e telefonit, emailin dhe regjistrimin në kartën SD.

– Monitorimi në distancë në aplikacionin e telefonit (iOS/Android) dhe CMS softuerësh për PC

– Aplikacioni falas mund të shkarkohet dhe instalohet në telefonat tuaj(IOS/Android), videot mund të shikohen drejtpërdrejt dhe të riprodhohen nga vende të largëta kurdo që dëshironi dhe kudo që të jeni.

3,990 L 4,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close