,

Jastëk qafe për makinë Baseus


Jastëk qafe për makinë Baseus

• Mbështetje automatike për qafën dhe mesin

• Ofron mbështetje optimale për qafën dhe shpatullat, duke mundësuar një udhëtim më relaksues

• Mbështet kokën, lehtëson dhimbjen e qafës, relakson tensionin e muskujve dhe përmirëson qëndrimin e shoferit

• Për të pastruar jastëkun, thjesht hiqni mbulesën dhe më pas lajeni 

• E përkryer për udhëtime me makinë ose thjesht për t’u çlodhur në shtëpi

• Jastëku është bërë me shkumë të cilësisë së lartë.

• Material miqësor ndaj lëkurës dhe anti-alergjik dhe rezistent ndaj djersës.

1,990 L

SHOPPING CART

close