Earldom Adapter Type-C në HD 4K W19


Earldom Adapter Type-C në HD 4K W19

• Transferim i të dhënave + Karikim + HDMI + Lexim i kartave + Përshtatës plug & play

• Transmetoni me lehtësi media me definicion të lartë nga një pajisje Type-C me video në një ekran HDMI

• Shijoni video dhe imazhe të qarta 4K në një HDTV ose projektor me rezolucion të lartë deri në 3840 x 2160 në 30 Hz

• Lojtarët, redaktorët ose dashamirët e shfaqjeve televizive do të vlerësojnë performancën e tij të besueshme për një përvojë vizuale mahnitëse dhe të qetë

• Projektuar për të punuar me gjeneratën e fundit të pajisjeve inteligjente

• Përshtatësi do t’ju lejojë të transferoni video nga një laptop, smartphone dhe pajisje të tjera të pajtueshme me një lidhës USB Type-C në çdo monitor ose televizor që ka një lidhës HDMI

• Me mbështetje për rezolucion 4K, qartësia e imazhit do të mbetet në një nivel të lartë

• Mbrojtje kundër ndërhyrjeve elektromagnetike

• Dimensione kompakte

1,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close