, , , ,

APPLE AIRTAG 100% origjinal


Apple airtag

AirTag është një mënyrë shumë e thjeshtë për të mbajtur gjurmët e gjërave tuaja. Vendosni një në çelësat tuaj, vendosni një tjetër në çantën tuaj të shpinës. Dhe ju jeni tashmë në “Ku është?” Aplikoni në radarin tuaj, ku mund të gjeni gjithashtu pajisjet tuaja Apple dhe të qëndroni të lidhur me miqtë dhe familjen tuaj

Perdorshme per mjetet tuaja personale si motor biciklet , sende personale , ne kafshe shtepiake etj 

Funsionale per Smartphone Iphone  11 e siper .

4,500 L

SHOPPING CART

close