, , , ,

USB-C POWER ADAPTER  20W


USB-C POWER ADAPTER  20W

Përshtatës origjinal i energjisë Apple-20W USB-C për iPhone, iPad

Karikoni iPhone ose iPad tuaj duke përdorur adaptorin  Apple 20W USB-C.

Përdoreni atë për karikimin e iPhone 12, nga 0% në mbi 50% në vetëm 30 minuta.

Eshtë projektuar me një ndërfaqe Type-C me një prodhim maksimal prej 20W.

Karakteristikat:

– Përshtatës origjinal i energjisë Apple-20W USB-C

– Një karikues i fuqishëm dhe i besueshëm për iPhone, iPad

– Përshtatësi i rrymës Apple USB-C mbështet karikimin e shpejtë

– Vjen pa kabllo karikimi – duhet të përdorni kabllon tuaj

1,000 L

Përputhshmëria:

– iPhone 12 Pro Max/ 12 Pro/12/ iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro Max/ 11 Pro/11, iPhone XS Max/ XS, iPhone XR/ X, iPhone 8/ 8 Plus

– iPad Air (2020), iPad 10.2 (2020), iPad Pro 11 (2020), iPad Pro 12.9 (2020), iPad Mini (2019), iPad Pro 12.9 (2015), iPad Pro 12.9 (2017), iPad Pro 10.5 (2017), iPad Pro 12.9 (2018), iPad Pro 11

SHOPPING CART

close