,

Prizë 3-she me 6 dalje USB


  • Prize treshe LDNIO me gjashte dalje USB,eshte priza ideale qe cdokend qe vuan nga mungesa e spinave ne shtepi apo kudo. Ne kete menyre shmangni dhe adaptoret e telefonave te cilin shpesh hapin probleme.

1,500 L