Web Camera A4 Tech PK-810G


Web Camera A4 Tech PK-810G

➤ Përmirësoni komunikimet në internet, mesazhet e çastit, VoIP dhe rrjetet sociale.

➤ Mikrofon i integruar

➤ Merr tingullin nga çdo drejtim me qartësi të jashtëzakonshme

➤ Lidhe dhe luaj video

➤ Filloni të bëni thirrje video pa instaluar asnjë drejtues në Windows XP/Vista/Windows 7/Mac OS X v10.4.8 dhe më lart.

➤ Ofron transmetim të rrjedhshëm të videove pa aliazh dhe pa vonesa.

➤ Performancë superiore në dritë të ulët

➤ Ofron cilësinë më të mirë të imazhit në kushte me dritë të ulët.

➤ Veshje kundër shkëlqimit

➤ Shmang reflektimet dhe gjeneron imazhe të gjalla me ngjyra perfekte

2,190 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close