,

SMARTWATCH PER FEMIJE “E07”

Availability:

S’ka stok


Ora inteligjente për fëmijë “E07”eshte nje aksesor i domosdoshem dhe teper praktike per ju dhe femijet tuaj. Ora mundeson mbajtjen e kartes SIM (micro), mikrofon te integruar, kamer dhe LBS per gjurmim, me ane te se cilave mund te flisni me femijen tuaj apo te shikoni vendndodhjen e tyre duke larguar sadopak shqetesimin qe keni per ata.

Vecorit e ores jane;

*Ekrani: 1.44’’ ,ekran me prekje, me ngjyra 128×128 pixel

*CPU: RDA8955 External

*Karta SIM: Karta SIM Micro, GSM 2G me katër breza (850/900/1800/1900)

*Saktësia LBS: 100-1000 metra

*Mikrofon i integruar për komunikim të dyanshëm, përdoruesit mund të flasin me njëri-tjetrin dhe mund të vendosin 10 numra të familjes dhe 3 telefonata urgjente në kohë reale

*Butoni SOS për urgjencë

*Prindërit mund të personalizojnë një perimeter sigurie që sinjalizon kur ora lëviz përtej atij vendi

*Monitorimi në distancë për të mbajtur një orë të sigurt për fëmijët tuaj

*Elektrik dore i vogël për shikim në vende të errëta

*Lojëra mësimore për të luajtur fëmijët

*Aktivizo/çaktivizo funksionet sipas kohës

*Përsëritja e gjurmëve; mund të gjurmojë lëvizjen deri në 30 ditë

*Numrat e huaj nuk mund ta thërrasin orën

*Funksioni Friends lejon lidhjen dhe bisedën zanore me miqtë

*Bateria: Bateri litiumi 400 mAH

*Funksione të tjera: regjistrim, orë me zile, mësim i shpejtë, kërkim në celular, foto në distancë, parashikimi i motit, Elektrik dore, alarm clock.

*Mbështetja e aplikacionit celular: Android 2.3 dhe lart, iOS5.1 dhe lart

 

PER DETAJE TE TJERA LEXONI ME POSHTE.

1,690 L

Menyra e lidhjes se ores me telefonin smart;

1.Skanoni kodin QR në kutinë e paketimit ose shkarkoni direkt aplikacionin nga telefoni juaj.

2.Shkarkoni aplikacionin “Setracker” ose “Setracker2” dhe regjistroni llogarinë.

3. Skanoni ose futni në ID-në e pajisjes. Çdo pajisje ka vetëm një ID unike, mund të përdoret vetëm një herë dhe është qasja për t’u lidhur midis orës dhe telefonit.

4. Zgjidhni gjuhën dhe vendndodhjen e serverit. Pasi të skanoni ID-në e pajisjes dhe të plotësoni emrin dhe fjalëkalimin e llogarisë. Ju duhet të zgjidhni gjuhën dhe serverin në zonën tuaj përpara se ta përfundoni atë

5. Duhet të keni një kartë SIM të duhur (micro), gjithashtu të hapni funksionin e rrjedhës së të dhënave 2G për funksionin e internetit dhe thirrjeve.

* Sigurohuni që ta fikni orën gjatë futjes së kartës SIM në orë.

 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: ,

SHOPPING CART

close