Leve Kieslect për PS4, PS3, PC


Leve Kieslect për PS4, PS3, PC 

Leva Kieslect është krijuar për PlayStation, X-Box dhe PC.

Ka fuqinë hyrëse prej 5V = 800 mA.

Lidhje e qëndrueshme, çiftim i shpejtë

Motorë me reagim të dyfishtë me dridhje

Bateri e ringarkueshme litium-lon

Kontrolli i drejtimit preciz

Përputhshmëri e gjerë

Ndryshimi i saktë i drejtimit

Kontrollet në majat e gishtave

3,390 L

SHOPPING CART

close