-25%
, , ,

Zile inteligjente me video


Zile inteligjente me video

Karakteristikat:

【Video HD】: Zilja inteligjente me video mund të shohë, dëgjojë dhe bisedojë me të gjithë në derë nëpërmjet telefonit ose tabletit tuaj. Këndi i shikimit 70°, video e qartë me definicion të lartë, detajet janë përpara, të besueshme dhe praktike. Mund të lidhet drejtpërdrejt me celularin.

【Lidhja në rrjet]】Lidhja Wi-Fi, nuk ka nevojë për tela, zilja e derës dhe telefoni celular me dy drejtime mund të realizohen që në herën e parë. Telefon celular në kohë reale, mbështet telefonatat e dyanshme, fotot, regjistrimet, kujdesu për familjen tënde dhe ju bën më të sigurt.

【Vizioni i natës IR】: Monitoroni shtëpinë tuaj ditën ose natën me vizionin e natës me rreze infra të kuqe në një kamerë të qartë me zile video 850 PHD.

【Zbulimi i lëvizjes】: Merr njoftime të menjëhershme kur vizitorët shtypin zilen e derës ose sensorin e integruar të lëvizjes, mund të shikosh video në kohë reale në smartphone.

2,990 L 4,000 L

SHOPPING CART

close