, , ,

Zile elektrike për Biçikletë T-002


Zile elektrike për Biçikletë T-002

• Madhësia e vogël elegant dhe kompakt. Me qark përforcues të integruar, zëri është deri në 120 dB. Ka 4 mënyra tingulli: tingull pikues, bilbil, tingull alarmi.

• Instalim i lehtë, është i pajtueshëm me të gjitha llojet e timoneve dhe mund të instalohet në timon në 2 sekonda. Unaza e gomës mund të rregullohet në dy hapa dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e biçikletave.

• IP65 I papërshkueshëm nga uji, është plotësisht i mbyllur. Ka tre funksione mbrojtëse,  mund të përdoret në mjedise të vështira.

• Mund të fshihet në pjesën e brendshme të timonit pa ndikuar në zhvendosjen e frenave të timonit ose në procese të tjera montimi.

• Karikimi USB,  një bërthamë polimer me cilësi të lartë dhe një bateri litiumi e integruar 280 mAh, boria ka karikim standard USB Android dhe mund të bjerë 2000 herë pas karikimit të plotë.

1,790 L

SHOPPING CART

close