Zgjatues Prize XO WL07


Zgjatues e prizës XO WL07 3x USB 16A 4000W MAX E bardhë

Karikoni deri në 13 pajisje në të njëjtën kohë

Çdo lidhës i shiritit ka fuqi të lartë

Pajisjet si televizori, projektori, kinemaja në shtëpi ose kompjuteri mund të aktivizohen.

2,300 L

Zgjatja e prizës XO WL07 3x USB 16A 4000W MAX E bardhë

Karikoni deri në 13 pajisje në të njëjtën kohë

Çdo lidhës i shiritit ka fuqi të lartë

Pajisjet si televizori, projektori, kinemaja në shtëpi ose kompjuteri mund të aktivizohen.

XO Zgjatja e prizës së kabllit zgjatues WL07 3x USB 16A 4000W MAX E bardhë

Një kordon zgjatues cilësor me dhjetë priza dhe porte USB (3x USB) është një vegël jashtëzakonisht e dobishme në çdo shtëpi ose zyrë. Ju lejon të karikoni deri në 13 pajisje në të njëjtën kohë, gjë që siguron komoditet të jashtëzakonshëm kur përdorni pajisjen.

Çdo port i shiritit ka fuqi të lartë që ju lejon të karikoni pajisjet celulare, si dhe të fuqizoni pajisje më kërkuese si TV, projektor, kinema shtëpiake ose kompjuter.

Specifikim

Slots: 10

Fuqia: 4000 W

Rryma maksimale: 2.4A

Lloji i portës së daljes: 3x USB

Numri i portave të daljes: 3 copë.

Gjatësia e kabllit: 2 m

Marka: XO

Ngjyra e bardhë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close