,

XO wireless charger WX020 10W, black


Ngjyra = e zezë Materiali = ABSP Prodhuesi = X Gjatësia e mundshme = 1,00

Marka = XO

Tensioni i hyrjes = 5V 2A / 9V 2A

Tensioni i daljes = 5W / 7.5W / 10W 

890 L

XO WX020 është një karikues induksioni wireless që operon në teknologjinë QI, i krijuar për të karikuar smartphone. Thjesht vendosni smartphone-in tuaj  dhe karikuesi do ta karikojë automatikisht. Kjo e bën atë të përsosur për përdorim në shtëpi ose zyrë. Rekomandohet të përdorni karikues QC 2.0 / QC 3.0 për të marrë intensitetin më të lartë të karikimit.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , Etiketë: