-32%
, , ,

Kamer per ambjent te jashtem Xiaovv Outdoor Wireless Camera 2K PRO 1296P HD


Kamer per abjent te jashtem Xiaovv Outdoor Wireless Camera 2K PRO 1296P HD

Xiaovv kamer e jashtme eshte prodhim i brandit te njohur boteror XIAOMI.

Kamera ka rezolucion 2K PRO 1296 HD diten.

Kurse per naten ka 8 llamba infrared te cilat  naten e bejne dite.

Vecorit e tjera qe ka kjo kamer jane;

Eshte me wireless,keshtu qe nuk ka nevoj per kabuj per ta vendosur ne pune.Thjesht do nje karte memorie micro(max 128 g) qe te bej te mundur rregjistrimin e pamjeve.

Eshte kundra shiut dhe pluhurave,madje per ne kohe me shi xhamin e ka te vecant sepse nuk mban bulza uji qe mund te pengojne pamjen.

Ka mikrofon qe dhe mund te flasesh.

Zbulon anomalit qe mund te ndodhin reth shtepise apo biznesit tuaj dhe ju njofton me alarm ne telefon. Ato momente qe i duken te dyshimta i ruan ne video ekstra.

Lidhet me programin MI HOME te Xiaomit,kjo ben te mundur qe ta kontrolloni shtepin apo biznesin tuaj ne kohe reale kudo qe te jeni thjesht duke patur nje celular smart me vete 

4,490 L 6,590 L

SHOPPING CART

close