-27%

Xiaomi WiFi Range Repeater N300


Xiaomi WiFi Range Repeater N300

► Antenë e jashtme 2×2 me mbulim të përmirësuar Wi-Fi

► Xiaomi WiFi Range Extender N300 lidhet me ruterin tuaj me valë, duke forcuar dhe zgjeruar sinjalin e tij në çdo cep të shtëpisë – edhe në ato pika të vështira për t’u arritur, si banjat, ballkonet, dhomat e gjumit. Kjo siguron një mbulim më të madh të Internetit të besueshëm dhe me shpejtësi të lartë për pajisje të tilla si , tablet, telefona , konsola lojërash dhe televizorë inteligjentë.

► Shto zgjerues Wi-Fi për të shpejtuar shumë përvojën tuaj të lojërave dhe shikimit të filmave. 

► Xiaomi WiFi Range Extender N300 i përmirësuar tani vjen me një antenë të jashtme 2×2 për të ruajtur një shpejtësi transmetimi prej 300 Mbps duke rritur gjithashtu stabilitetin e sinjalit. 

► Mbështet deri në 16 pajisje të lidhura njëkohësisht

2,190 L 2,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close