-17%
, , , , , ,

Xiaomi Soundbar Home Cinema


Xiaomi soundbar vjen me 8 njësi zëri(bokse) për të rivendosur tingullin e vërtetë
natyror. Me 20 berthama Dome Tweeter x2 te cilat japin nje ze te paster dhe
transparent. Me 2.5 inch Woofer x2 bassi eshte i plot dhe i qendrueshem.
Lidhje e thjeshtë me një kabllo me televizorin tuaj me  AUX, Line in, SPDIF ose Optical. Transmetoni muzikë nga telefoni inteligjent ose tableti juaj me Bluetooth. Funksionim i thjeshtë, lidhje e lehtë me televizorin.

7,500 L 8,990 L

SHOPPING CART

close