, , ,

Xiaomi Smartwatch,Mibro Lite.


Sjellim per ju oren smart Mibro lite nga brandi XIAOMI. 

Ora ka nje ekran prej 1.3 inch Amoled HD,bateri qe zgjat deri ne 10 dite ,eshte IP68 dmth kundra ujit dhe pluhurave.

24/7 monitorim per rrahjet e zemres,lajmeron nese zemra ka problem,

mat oksigjenin ne gjak,monitorim per 15 lloj sportesh te ndryshem.

Ka dhe shume funksione te tjera si psh; tregon motin,luan muziken,alarmi,

mund te besh foto,makine llogaritese,ju lajmeron kur keni ndenjur shume kohe ulur,

dhe per te gjithe ata/o qe harrojne shpesh se ku e kan len telefonin eshte programi 

FIND PHONE ku me nje klikim e gjen shume thjesht telefonin.

5,490 L