, , ,

Xiaomi Router Mi 4 pro

Availability:

S’ka stok


Një nga Wireless me të fuqishëm në shpërndarje 2.4 dhe 5 GHz.

Porta Gigabit.

5 Antena duke mbuluar pjesën më të madhe të sipërfaqes.

Shpejtësia maksimale që suporton deri 2000 mbs.

Produkt origjinal dhe cilësor.

6,500 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close