-15%
, , ,

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite


Përshtatje e sigurt, e rehatshme

E lehtë dhe e butë në lëkurë

Dizajni ergonomik sjell rehati të lehtë dhe e mban Redmi Buds 3 Lite të sigurt në veshët tuaj edhe gjatë stërvitjes.

Lidhje e thjeshtë,”Beep” kufjet tuaja janë të lidhura, njohje automatike e pajisjes. Nxirrni kufjet tuaja nga kutia e karikimit dhe futini në veshët tuaj. Do të dëgjoni tingullin e lidhjes, duke nënkuptuar se pajisja juaj tani është e lidhur me kufjet tuaja.

Bluetooth 5.2, transmetim i qëndrueshëm me anti-ndërhyrje efektive

Jetëgjatësia e baterisë deri në 18 orë

Porta e karikimit Type-C — një karikim i vetëm është i mjaftueshëm për deri në 5 orë përdorim. Performancë e jashtëzakonshme pa shqetësime — dëgjoni muzikë, shikoni filma dhe shijoni telefonatat e gjata.

Rezistent ndaj pluhurit dhe ujit për përdorim të përditshëm

Dizajn elegant

Komanda me prekje

Prekni dy herë, mbajeni ose përdorni një nga komandat e tjera me prekje për të kaluar ndërmjet modaliteteve — të thjeshta, të përshtatshme dhe efikase.

Prekni dy herë kufjen majt/djatht →Përgjigjuni thirrjes ,Kënga e radhës

Trokitni tre herë mbi kufjen majt/djatht→refuzo/përfundo thirrjen, aktivizo asistentin zanor

Shtypni dhe mbani kufjen majt/djatht→play/pause

2,700 L 3,190 L

Lidhje me valë : Bluetooth®5.2

Gama e komunikimit : 10 m 

Pesha neto e kufjeve (1) : Përafërsisht 4.2 g

Pesha totale me kuti karikimi : Përafërsisht 36 g

Jetëgjatësia e baterisë së kufjeve : Përafërsisht 5 ore

Jetëgjatësia e baterisë së kutisë së karikimit : Përafërsisht 18 orë

Dimensionet e kufjeve : 24,5 x 16,7 x 24,6 mm

Dimensionet e kutisë së karikimit : 60 x 46 x 23.7 mm

Porta e karikimit : Type-C

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close