,

Xiaomi Redmi Band 4C Smart Wirstband


Ora sportive smart nga Xiaomi eshte me ekran 1.08” TFT color display, ku mund ti ndryshoni dhe ndricimin.

14 dite bateri, 2 ore karikim te plot, koke usb te integruar per te bere te mundur karikimin, hiqet njeri nga rripat dhe vendoset ora ne vendin e fishit te karikuesi.

Me algoritem shkencor per mbrojtjen e shendetit.

24 ore monitorim per zemren, lajmeron kur shikon anomali.

Monitorim gjumi cdo nate.

Njohje per shume sporte te ndryshme, njohje dhe rregjistrim inteligjent per 5 sporte.

5 ATM kundra ujit e cila ju lejon jo vetem te laheni pa u shqetesuar por edhe te zhyteni deri ne 50m thellesi pa problem.

Njoftim per sms,telefonatat,moti,alarm etj… .

Mund te kontrolloni muziken.

Me programin Find Phone te instaluar tani do e keni me te lehte te gjeni telefonin tuaj ne shtepi.

Lidhje me bluetooth 5.0, me e shpejt dhe me e qendrueshem.

Lidhet vetem me telefonat qe kane sistemin Andriod(4.4 e lart).

1,990 L

SHOPPING CART

close