, , , , ,

Xiaomi Power Bank 3 20000mAh.


Me baterin e jashtme Xiaomi power bank 3 nuk duhet te shqetesoheni me nese telefoni,laptopi apo tableti juaj eshte drejt mbarimit te baterise.

Me bateri prej 20000mAh e cila eshte me 50w max dhe me  karikim super te shpejt.

4.5 ore per tu karikuar plotesisht.

Me chip me kualitet te larte per qarkun.

Me sensor RC e cila i jep qarkut mbrojtje nga shume gjera si psh; mbrojtje nga temperatura, nga voltazhi ne hyrje dhe dalje, nga qarku i shkurter, nga mbi-karikimi etj… .

Me baterin mund te karikoni laptop,tablet,smartphone me super shpejtesi por edhe smartwatch, kufje me bluetooth, bokse per muzik.

Bateria mund te merret pa problem edhe ne aeroplan sepse eshte me certifikat sigurie.

5,490 L

SHOPPING CART

close