, , , , ,

Xiaomi MIIIW Wireless Keyboard dhe Mouse


3,500 L

2.4G tastiere wireless, plug & play.

Kalimi me një klik midis sistemit të dyfishtë Windows / Mac, dizajni simetrik, treguesi i energjisë.

Mundësuar nga 3 bateri AAA.

Materiali: ABS / PC

Versioni Bluetooth: Nuk mbështetet

Lidhja: RF pa tela 2.4GHz

Numri kryesor: 104 çelësa

Jetëgjatësia e tastierës (herë): 5 milion herë

Shpejtësia e përgjigjes: 0.4m / s

Lloji i tastierës: Tastierë me membranë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , , ,

SHOPPING CART

close