, , ,

XIAOMI MI WIFI ROUTER 4C


Xiaomi Mi WIFI Router (shperndares interneti).

Router 4 GHz me shpejtësi deri në 300Mbps.

4 antena me perforcues te larte.

Me dual band, ku 2.4 GHz arrin ne force sinjali deri ne 5dBi.

64mb memorie, lidhje deri ne 64 aparate njekohesisht.

Parandalim smart i Squatter wifi.

PER ME SHUME DETAJE LEXONI PERSHKRIMIN ME POSHTE.

1,990 L

– Shpejtësi transferimi deri në 300 Mbps dhe shpejtësia e porteve Ethernet deri në 100 Mbps.

– Konfigurimi i tij është jashtëzakonisht i thjeshtë pasi mund ta bëjmë duke përdorur aplikacionin për Android dhe iOS që mund të shkarkohet lehtësisht në smartphone.

– Dy mënyra për të funksionuar si një ruter normal ose për ta përdorur atë si një përsëritës për të zgjeruar mbulimin në vende të tjera në shtëpinë ose zyrën tonë.

– Mbulon afërsisht 100 metra.

-Katër antena me perforcues të lartë;Duke pasur Katër antena të jashtme të gjithanshme me perforcues deri në 5dBi te cilat forcojnë efikasitetin e fitimit të sinjalit. Përmirësoni jashtëzakonisht performancën e transmetimit. Kryen një punë të
jashtëzakonshme në shumë mjedise komplekse.

 -64 MB memorie e madhe; Me memorie 64 MB, transmetimi i të dhënave është shumë më i qëndrueshëm. Siguron funksionim të rrjedhshëm dhe siguron stabilitet për lidhjen e më shumë pajisjeve inteligjente. Maksimumi i pajisjeve lidhëse është
64.

-Shfletim më i shpejtë në internet; Luajnë lojë, shikoni video ose shikoni faqet, mund të zgjidhni konfigurimin e ruterit sipas skenave të aplikacionit tuaj. Ju gjithashtu mund të lejoni që ruteri Xiaomi 4C të optimizohet me zgjuarsi për ju. Prioriteti i konfigurimit të vetëm të gjerësisë së brezit të internetit është i arritshëm për të pasur përvojë më të mirë.

-Parandalimi i zgjuar i Squatter WiFi; Softueri i thjeshtë ose i shpërndarjes së internetit çon në bllokim WiFi. Sidoqoftë, ruteri Xiaomi 4C mund t’ju lajmeroj kur ka
lidhje të re rrjeti. Nëse hasni lidhje me rrezik të lartë, mund ta vendosni te lista e zezë ose ta parandaloni sipas nivelit të sigurisë.

 -Telekomandë; Përdorni Xiao WiFi APP për të menaxhuar lirisht rrjetin.
Kontrolloni statusin e rrjetit edhe nëse jeni larg shtëpisë.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close