-6%
, , ,

Xiaomi Mi Tv Box S 4K Ultra HD


Xiaomi sjell per ju android box-in me te mire te momentit.

Mi Tv Box S vjen ne formatin 4K Ultra HD HDR High Clarity,2g Ram/8g Rom.

Audio nga DOLBY+DTS.

Android 9.0, i lehte ne perdorim,shpejtesi e larte per te luajtur videot.

Me Chromecast,Smartcast dhe Smart Control te instaluar.

Chromecast ben te mundur lidhjen e televizorit me telefonin tuaj,dhe cfare shfaqet ne telefon shikohet ne televizor.

Smartcast lidhet me te gjitha paisjet si telefon,tablet apo laptop.Ju lejon te kryeni telefonata apo te shkruani sms pa nderprer lidhjen me televizorin kur jeni duke perdorur Chromecast.

Smart Control ju ndihmon te beni kerkim me ze.

Me google asistent kerkimi behet akoma me i thjesht,pa patur nevoj te shkruani,mjafton te therrisni me ze cfare deshironi te shikoni.

Me smart control mund te kontrolloni dhe paisjet e tjera smart Xiaomi qe mund te keni.

Suportton Wired dhe Wireless Connection

Lidhje me WI FI,Bluetooth dhe USB.

Vjen per ju ne cmim oferte per vetem 6900 L.

6,500 L 6,900 L