, ,

Xiaomi Mi Smart Home Hub


Xiaomi Mi Smart Home Hub

• Çdo shtëpi ka nevojë për një Hub, një pajisje që ju lejon të lidheni dhe të komunikoni me të gjitha pajisjet tuaja .

• Me këtë Hub të ri Xiaomi Mi Smart Home, mund të shijoni aftësinë më të mirë të lidhjes në shtëpinë tuaj .

• Ofron një nivel shtesë automatizimi në shtëpinë tuaj. Mund të kontrolloni pajisjet tuaja, veprimet dhe skenat do të aktivizohen në varësi të sensorëve të ndryshëm.

• Pajisja përdor Zigbee 3.0. Mi Smart Home Hub mund të veprojë gjithashtu si një qendër për pajisjet tuaja Bluetooth.

• Lehtë për t’u lidhur me USB

• Lidhje optimale

• Projektuar për kënaqësinë tuaj

• Deri në 4 lloje të mbrojtjes së alarmit dhe një mënyrë mbikëqyrjeje

• Kontrolloni deri në 32 pajisje nëpërmjet Xiaomi Smart Hub

2,690 L

Të gjitha pajisjet e tjera Xiaomi mund t’i lidhni me telefonin tuaj, por me këtë portë mund t’i kontrolloni ato edhe me WiFi përmes shpërndarësit. Në këtë mënyrë i mbani të gjitha pajisjet tuaja të lidhura në mënyrën më të mirë të mundshme! Me qendrën e re Smart Home Xiaomi, mund të kontrolloni deri në 32 pajisje në mënyrën më të mirë të mundshme. Kjo Gateway është gjithashtu e përputhshme me Apple Homekit.

Smart Home Gateway është i pajtueshëm me WiFi të dyfishtë (2.4 Ghz dhe 5 Ghz). Mund ta lidhni Smart Home Hub kudo në shtëpinë tuaj falë furnizimit të përshtatshëm me energji USB. Distanca e transmetimit është 10 metra. Pajisja është tepër e lehtë, peshon vetëm 150 gram. Smart Home Hub mund të përdoret në temperatura midis -5º dhe 50ºC.

Xiaomi Mi Smart Home Hub është gjithashtu një nga modelet më të sigurta që do të gjeni. Ky model ka 4 lloje të mbrojtjes së alarmit dhe një mënyrë survejimi, i cili do t’ju bëjë të ndiheni të sigurt nga hakerat. Katër llojet e sigurisë përbëhen nga Basic, Home, Laway dhe Sleep, kështu që ju mund t’i përdorni ato në rrethana të ndryshme.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close