-25%

Smart Band 7


Smart Band 7

• Smart Band 7 është një tjetër hap i madh përpara

• Ekran 1,62″ AMOLED, Rezolucion i lartë 192×490 dhe ndriçim deri në 500 nits

• 120 mënyra fitnesi kundrejt 30 mënyrave të fitnesit në Mi Band 6

• Kapaciteti i baterisë 180 mAh

• Koha e karikimit rreth 2 orë. Jetëgjatësia e baterisë 15 ditë

• Karikoni me lehtësi me karikuesin magnetik

• Sensori i ri i oksigjenit në gjak + monitorimi i rrahjeve të zemrës 24 orë

• Ndiqni 120 Aktivitete të ndryshme

• Teknologji e përmirësuar e sensorëve dhe Bluetooth 5.2

• Veçori të tjera: Kronometri / Ora me zile / Kohëmatësi / Gjeni telefonin/ Zhbllokimin e telefonit / Rikujtues ngjarjesh / Modaliteti “Do not disturb” / Kyçja e ekranit / Kontrolli i muzikës / Karikohet lehtësisht me kunjat magnetike të karikimit / Telekomanda e kamerës / Shëndeti i femrës / Oksigjen në gjak dhe më shumë

1,190 L 1,590 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close