, , ,

Xiaomi Mi 65W Fast Charger,GaN Tech,USB Type-C.


Karikuesi Xiaomi Mi 65W fast charger vjen me nje teknologji te re,

sic eshte GaN Tech ose ndryshe Gallium Nitride.

Kjo eshte nje teknologji qe perdoret ne fushen e aerodinamikes dhe forcave ushtarake.

Me super ndjesi termale,rezistente ndaj temperatures se lart,acidit dhe alkalines .

Me sistem mbrojtje nga voltazhi i lart dhe nga qarku i shkurter,

e ben kete karikues nga me te sigurtet ne bote.

3,499 L

SHOPPING CART

close