, , ,

Xiaomi Mi 4C Shperndares Interneti


Ruteri Wireless Xiaomi ka katër antena të gjithanshme më të shpejta dhe më të zgjuara që mund të forcojnë sinjalin dhe të sigurojnë transmetim të shpejtë. 300 Mbps dhe memorie 64 mb e bëjnë atë një ruter ideal si për përdorim në shtëpi ashtu edhe për kompani. Ai parandalon në mënyrë efektive bllokimin e rrjetit duke ju kujtuar kur ka akses të ri. Kontrolli i APP-së e bën shumë të përshtatshëm për t’u përdorur. Ruteri Xiaomi 4C është me të vërtetë diçka që duhet të zotëroni.

Karakteristikat:

1. Katër antenë me fitim të lartë; Katër antena të jashtme të gjithanshme me fitim deri në 5dBi forcojnë efikasitetin e fitimit të sinjalit. Përmirësoni jashtëzakonisht performancën e transmetimit. Kryen një punë të jashtëzakonshme në shumë mjedise komplekse.

 2.64 MB memorie e madhe; Me memorie 64 MB, transmetimi i të dhënave është shumë më i qëndrueshëm. Siguron funksionim të rrjedhshëm dhe siguron stabilitet për lidhjen e më shumë pajisjeve inteligjente. Maksimumi i pajisjeve lidhëse është 64.

4. Parandalimi i zgjuar i Squatter WiFi; Softueri i thjeshtë ose i shpërndarjes së internetit çon në bllokim WiFi. Sidoqoftë, ruteri Xiaomi 4C mund t’ju alarmojë kur ka lidhje të re rrjeti. Nëse hasni lidhje me rrezik të lartë, mund ta vendosni te lista e zezë ose ta parandaloni sipas nivelit të sigurisë.

 5. Një përshpejtim kyç; Aktivizoni Xiaomi WiFi APP, gjeni paketën e veglave dhe klikoni pak “WiFi Optimization” për të bërë kontroll automatik shumëdimensional
dhe optimizuar kanalin e komunikimit WiFi.

 6. Telekomandë; Përdorni Xiao WiFi APP për të menaxhuar lirisht rrjetin. Kontrolloni statusin e rrjetit edhe nëse jeni larg shtëpisë

 

1,890 L