-17%

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen)


•Kornizë çeliku me karbon me rezistencë të lartë

•1000 W Fuqi motorike

•Distanca e pershkueshme 60 km

•Shpejtësia maksimale 25 km/h

•Goma të zgjeruara pa tuba 10″

•Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen

•Treguesi i integruar i drejtimit

•Modaliteti i dritës automatike

•Ekrani është vendosur në një kënd të përshtatshëm për përdoruesit, duke i lejuar ngasesit të shikojë shpejtësinë, fuqinë e mbetur të baterisë, sinjalet e kthesës dhe statusin e skuterit gjatë udhëtimit

•Energjia kinetike e gjeneruar gjatë frenimit dhe rrëshqitjes shndërrohet në energji elektrike të përdorshme për të rritur më tej diapazonin e distances qe mund te pershkoni

 •Aplikacioni Mi Home/Xiaomi Home 

49,990 L 59,990 L

SHOPPING CART

close