, , , ,

Xiaomi 12T 8/256 GB i ri kuti


Xiami 12T 8/256 GB i ri kuti me 1 vit garanci , version Global

A është celulari juaj i vjetër shumë i ngadalshëm apo i prishur? Ky model nga XIAOMI ju jep të gjitha funksionet që do të shpresonit në një smartphone modern!

Së fundi, gjatë dizajnimit të pajisjes, u zgjodh një dizajn në të zezë, i cili siguron një pamje veçanërisht të bukur.

Çfarë e dallon ekranin?

Prodhuesi ka instaluar një ekran me cilësi të lartë (CrystalRes AMOLED, Corning Gorilla Glass 5) për cilësi të shkëlqyer të imazhit. Ekrani ka një madhësi prej 6.67 inç dhe kështu ofron një zonë të përshtatshme të ekranit për çdo përmbajtje. Mund të mbështeteni te kjo pajisje për një rezolucion cilësor imazhi, pasi ka 2712 x 1220 piksele.

A bën pajisja foto të mira?

Për të bërë foto të këndshme në dhoma të errëta, celulari ka një elektrik dore të integruar, i cili sipas dëshirës shërben edhe si pishtar.

Cilat janë karakteristikat teknike të këtij produkti?

Si ndërfaqe ndërmjet harduerit dhe softuerit, XIAOMI mbështetet në sistemin operativ Android™ 12, MIUI 13 për këtë produkt. A jetoni pak larg nga qyteti i madh më i afërt dhe dëshironi ende internet të shpejtë celular? Me 12 T mund të përdorni standardet e mëposhtme: 3G (UMTS), 4G (LTE) dhe 5G.

Pajisja është e pajisur me një CPU me cilësi të lartë për përpunimin e të gjitha sinjaleve. Prodhuesi përdori një procesor MediaTek Dimensity 8100 Ultra në këtë rast.

Memoria e brendshme 256 GB ju lejon të ruani shumë aplikacione dhe skedarë pa pasur nevojë të përdorni një kartë SD shtesë. Memoria e punës prej 8 GB e bën smartfonin një pajisje shumë të fuqishme pune që mund të kryejë shumë detyra në të njëjtën kohë.

Për të përdorur shërbimin celular me pajisjen, duhet të përdorni një kartë SIM në formatin nano-SIM (4FF). A udhëtoni shpesh në një vend të dytë? Merrni një kartë të dytë SIM dhe futeni në prizën e dyfishtë SIM. Kështu që ju mund t’i përdorni të dyja kartat pa pasur nevojë t’i ndryshoni ato çdo herë.

Si është performanca e baterisë së celularit?

Nëse dëshironi ta përdorni celularin gjatë gjithë ditës, sigurisht që do t’ju ndihmojë jetëgjatësia shumë e gjatë e baterisë – falë kapacitetit prej 5000 mAh.

Cilat porte dhe lidhje mund të përdor me telefonin celular?

Mund ta lidhni celularin me pajisje të ndryshme nëpërmjet folesë 1x 3,5 mm dhe lidhjeve 1x USB Type-C. Sigurisht, pajisja është gjithashtu e aktivizuar me WLAN.

Funksioni praktik Bluetooth përdoret për lidhje fleksibël me pajisje të tjera teknike. Me standardin e transmetimit të të dhënave NFC, mund të përdorni telefonin inteligjent për të dërguar sasi të vogla të dhënash me valë te telefonat e tjerë celularë që janë në afërsi.

Pse ia vlen të shikohet nga afër smartphone?

Moduli GPS i telefonit inteligjent siguron që shërbimet e hartave në internet dhe aplikacionet e tjera me funksion vendndodhjeje funksionojnë siç duhet.

Për të shkyçur ekranin e kyçjes së pajisjes, nuk keni nevojë të futni një kod PIN ose të gjurmoni një model si më parë. Thjesht ruani gjurmën tuaj të gishtit në sensor dhe përdorni atë për ta zhbllokuar.

Nuk mund të gaboni me 12 T – veçoritë dhe dizajni i shkëlqyer e bëjnë atë përshtatshmërinë optimale për çdo përdorim.

54,000 L

Xiami 12T 8/256 GB i ri kuti

A është celulari juaj i vjetër shumë i ngadalshëm apo i prishur? Ky model nga XIAOMI ju jep të gjitha funksionet që do të shpresonit në një smartphone modern!

Së fundi, gjatë dizajnimit të pajisjes, u zgjodh një dizajn në të zezë, i cili siguron një pamje veçanërisht të bukur.

Çfarë e dallon ekranin?

Prodhuesi ka instaluar një ekran me cilësi të lartë (CrystalRes AMOLED, Corning Gorilla Glass 5) për cilësi të shkëlqyer të imazhit. Ekrani ka një madhësi prej 6.67 inç dhe kështu ofron një zonë të përshtatshme të ekranit për çdo përmbajtje. Mund të mbështeteni te kjo pajisje për një rezolucion cilësor imazhi, pasi ka 2712 x 1220 piksele.

A bën pajisja foto të mira?

Për të bërë foto të këndshme në dhoma të errëta, celulari ka një elektrik dore të integruar, i cili sipas dëshirës shërben edhe si pishtar.

Cilat janë karakteristikat teknike të këtij produkti?

Si ndërfaqe ndërmjet harduerit dhe softuerit, XIAOMI mbështetet në sistemin operativ Android™ 12, MIUI 13 për këtë produkt. A jetoni pak larg nga qyteti i madh më i afërt dhe dëshironi ende internet të shpejtë celular? Me 12 T mund të përdorni standardet e mëposhtme: 3G (UMTS), 4G (LTE) dhe 5G.

Pajisja është e pajisur me një CPU me cilësi të lartë për përpunimin e të gjitha sinjaleve. Prodhuesi përdori një procesor MediaTek Dimensity 8100 Ultra në këtë rast.

Memoria e brendshme 256 GB ju lejon të ruani shumë aplikacione dhe skedarë pa pasur nevojë të përdorni një kartë SD shtesë. Memoria e punës prej 8 GB e bën smartfonin një pajisje shumë të fuqishme pune që mund të kryejë shumë detyra në të njëjtën kohë.

Për të përdorur shërbimin celular me pajisjen, duhet të përdorni një kartë SIM në formatin nano-SIM (4FF). A udhëtoni shpesh në një vend të dytë? Merrni një kartë të dytë SIM dhe futeni në prizën e dyfishtë SIM. Kështu që ju mund t’i përdorni të dyja kartat pa pasur nevojë t’i ndryshoni ato çdo herë.

Si është performanca e baterisë së celularit?

Nëse dëshironi ta përdorni celularin gjatë gjithë ditës, sigurisht që do t’ju ndihmojë jetëgjatësia shumë e gjatë e baterisë – falë kapacitetit prej 5000 mAh.

Cilat porte dhe lidhje mund të përdor me telefonin celular?

Mund ta lidhni celularin me pajisje të ndryshme nëpërmjet folesë 1x 3,5 mm dhe lidhjeve 1x USB Type-C. Sigurisht, pajisja është gjithashtu e aktivizuar me WLAN.

Funksioni praktik Bluetooth përdoret për lidhje fleksibël me pajisje të tjera teknike. Me standardin e transmetimit të të dhënave NFC, mund të përdorni telefonin inteligjent për të dërguar sasi të vogla të dhënash me valë te telefonat e tjerë celularë që janë në afërsi.

Pse ia vlen të shikohet nga afër smartphone?

Moduli GPS i telefonit inteligjent siguron që shërbimet e hartave në internet dhe aplikacionet e tjera me funksion vendndodhjeje funksionojnë siç duhet.

Për të shkyçur ekranin e kyçjes së pajisjes, nuk keni nevojë të futni një kod PIN ose të gjurmoni një model si më parë. Thjesht ruani gjurmën tuaj të gishtit në sensor dhe përdorni atë për ta zhbllokuar.

Nuk mund të gaboni me 12 T – veçoritë dhe dizajni i shkëlqyer e bëjnë atë përshtatshmërinë optimale për çdo përdorim.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close