Xham mbrojtje nga Drita & Dielli për makinë


Xham mbrojtje nga Drita & Dielli për makinë

• Anti Shkëlqim – pasqyra e diellit të makinës bllokon shkëlqimin e dritës së diellit dhe filtron 99,9% rrezet e dëmshme UV për të mbrojtur në mënyrë efektive sytë tuaj

• Përmirëson rezolucionin e ditëve në errësirë dhe mjegull, duke shpërndarë dritën e lartë dhe lejon dritën të zbutet gjatë vozitjes gjatë natës

• Pasqyra e mbrojtjes së diellit të makinës ndihmon për të mbrojtur sytë tuaj nga verbimi ose drita e ditës dhe natës, bllokon shkëlqimin e diellit gjatë ditës, shpërndan dritën e lartë gjatë natës

• Eshtë universale në madhësi, e përputhshme me të gjitha automjetet. Mbrojtësi i diellit gjithashtu mund të mbahet lehtësisht në ruajtje kur nuk përdoret

• Paloset përsëri në vend, hapësira që zë është minimale

• Lejon rrotullim 180 gradë për të rregulluar nevojat tuaja

1,790 L

Instalim i thjeshtë – Thjesht rrëshqisni kapësen në mbrojtëset e diellit të makinës suaj, para ose mbrapa.

Mund të instalohet ose hiqet lehtësisht kur nuk ju nevojitet, megjithatë, mund t’i ktheni lart në mënyrë që të vendoset në të njëjtin nivel me mbrojtesesn e diellit të makinës suaj për ruajtje të lehtë dhe të përshtatshme.

Mos harroni të hiqni filmat mbrojtës nga të dy mburojat transparente.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close