, , , ,

2 Xhama Mbrojtes Baseus Kualitet Premium


Xham Mbrojtes Baseus per 13 Pro MAx , 13 Pro , 13 ,  12 pro, 12 pro max, 12 mini, 11 pro, 11 , 11 pro max , XsMax , Xs , Xr 

E bërë nga qelqi alumina-silicë e lartë, e përshtatshme me ekran të plotë, kundër shpërthimit dhe kundër rënies.

Ekran i plotë HD

Shfaqni ekranin e telefonit HD plotësisht dhe bëni të ndiheni absolutisht të mrekullueshëm kur e prekni.

Kontroll me prekje të përgjegjshëm

Përgjigja dhe funksionimi i shpejtë ju bëjnë të ndieni ekranin pa mbrojtës.

Veshje e papërshkueshme nga vaji, kundër gjurmëve të gishtërinjve dhe ruajeni nga yndyra, duke e bërë ekranin tuaj të qartë dhe të pastër.

Lehtë për tu ngjitur pa flluska ajri

Teknologjia e re e absorbimit të joneve mundëson ngjitjen automatike kur mbrojtësi i ekranit prek një ekran.

Material Qelqi

Procesi CNC

E pajtueshme me 99% të rasteve të telefonit.

790 L990 L

SHOPPING CART

close