,

WP-CO4 Karkues makine


Me karikues makinash WK 3.4A 3in1 model WP-C04-Explorer.

Dizajni përmban një pamje dhe ndjesi moderne.

Performancë e jashtëzakonshme për një larmi aplikimesh

Ai mbulon të gjitha llojet e lidhjeve, duke përfshirë:

  • koka e lidhësit
  • Lidhja me Apple
  • Aplikimi për Android
  • Lidhësa mikro USB

Type – C gjithashtu mbështet një larmi pajisjesh, duke përfshirë telefonat inteligjentë dhe tabletët, si dhe pajisje të tjera Hyrja: DC 12V-24V
Dalja 1 (Kabllo 3in1): 5V / 2.4A.
Dalja 2: 5V / 2.4A
Dalja (MAX): 5V / 3.4A.
Përmasat 7,3 x 2,4 x 2,4 cm.

1,600 L

SHOPPING CART

close