-28%
,

Wireless Power Bank MAG 5000 MAH


Komoditeti i karikimit Wireless MagSafe!

MAG 5000 është  bateri e jashtme nga Cellularline e pajtueshme me teknologjinë MagSafe, e përsosur për të karikuar të gjitha modelet e iPhone nga seritë më të fundit 12 dhe 13.

Karikimi është tepër i lehtë! Thjesht lidhni në mënyrë magnetike bankën e energjisë në një iPhone, pa përdorur asnjë kabllo ose një pozicion qendror specifik. Në fakt, falë magneteve të integruara në power bank, bashkëngjitja me iPhone është tepër e lehtë dhe është në linjë të përkryer!

Me një hap të thjeshtë, MAG 5000 karikon një iPhone në çdo kohë, duke furnizuar deri në 7,5 W energji.

Karikimi mund të bëhet edhe kur përdorni kuti të përputhshme me MagSafe.

1,790 L 2,490 L

Komoditeti i karikimit Wireless MagSafe!

MAG 5000 është  bateri e jashtme nga Cellularline e pajtueshme me teknologjinë MagSafe, e përsosur për të karikuar të gjitha modelet e iPhone nga seritë më të fundit 12 dhe 13.

Karikimi është tepër i lehtë! Thjesht lidhni në mënyrë magnetike bankën e energjisë në një iPhone, pa përdorur asnjë kabllo ose një pozicion qendror specifik. Në fakt, falë magneteve të integruara në power bank, bashkëngjitja me iPhone është tepër e lehtë dhe është në linjë të përkryer!

Me një hap të thjeshtë, MAG 5000 karikon një iPhone në çdo kohë, duke furnizuar deri në 7,5 W energji.

Karikimi mund të bëhet edhe kur përdorni kuti të përputhshme me MagSafe.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close