,

Wireless N Wifi Repeater1,500 L

Repeater WiFi është një Pajisje e Lidhur me Rrjetin Wired / Wireless

– Aksesi në standardin Wireless 802.11n me shpejtësi të transmetimit pa tel deri në 300Mbps

– Lehtë për të zgjeruar diapazonin e rrjetit tuaj Wifi, pa u shqetësuar për pengesat që dobësojnë sinjalin Wi-Fi

– Gjithashtu punon mirë me produkte të tjerë pa tel 11b / g dhe 11n Protokoll

– Përmirëson Mbulimin Wireless në të gjitha Rrjetet WLAN

– Siguron deri në 300Mbps Tarifa të Transmetimit

– Në rënie përputhet me 802.11g (54Mbit / s) dhe 802.11b standard (11Mbit / s)

– Temperatura e funksionimit: 0ºC 40ºC

– Temperatura e magazinimit: 10 ~ 70ºC

– Lagështia relative (Operative): 10% 90%, jokondensuese

– Lagështia relative (Ruajtja): 10% 90%, jokondensuese

– Mbështetni rrjetet 2.4 GHz WLAN

– Mbështetni modalitetin e përsëritësit pa tel dhe modalitetin standard të AP

– Pikë aksesi pa tel ose zgjerues rrjeti për të sjellë WiFi në shtëpinë tuaj, studimin ose zyrën

– Antenat e integruara

– Siguria maksimale WLAN me WPA2, WPA dhe WEP (128/64)

– Përdoreni atë për të zgjatur gamën e rrjetit tuaj Wifi mbi një zonë më të gjerë ose për të eleminuar pikat e vdekura për shkak të fuqisë së ulët të sinjalit

– Distanca: 300m në ambiente të jashtme, 100m në ambiente të mbyllura (sipas ndryshimit aktual të mjedisit)

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,