,

Wireless Mouse Perimice-713L

Availability:

S’ka stok


Mouse me Wireless 2.4 GHz, veçanërisht për duar të vogla 

Gama e funksionimit 10 metra

Dimensioni i mousit: 105x67x58 mm

Sensori optik 

Butoni i i ndezjes/fikjes së energjisë dhe funksioni i kursimit të energjisë.

Rekomandohet për të parandaluar ose lehtësuar dhimbjen e përdoruesve

Projektuar për të ofruar rehati gjatë orëve të gjata të punes

TIPARI PLUG AND PLAY – Lidhe dhe luaj me mousin me marrësin Nano USB, i lehtë për t’u përdorur.

Windows 7, 8 dhe 10

Nevojitet 1x bateri AA (Bateria nuk përfshihet në paketim);

1,490 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close