Wireless headphones Pavareal PA-H08


Wireless headphones Pavareal PA-H08 

Qëndroni të lidhur me muzikën tuaj të preferuar me kufjet Pavareal

Kufjet e përshtatshme dhe të rehatshme TWS përshtaten mirë me veshët tuaj, kështu që nuk do të ndjeni asnjë shqetësim edhe pas shumë orësh të përdorimit të tyre. Lidhja Bluetooth mundëson dëgjimin e muzikës , si dhe kryerjen e telefonatave, falë mikrofonit të integruar. Kutia portative me një funksion karikimi siguron që kufjet të jenë gjithmonë të karikuara dhe dizajni kompakt ju lejon t’i mbani kudo duke i ruajtur të sigurta.

1,600 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close