Wireless Gaming Mouse Earldom


Wireless Gaming Mouse Earldom

Mausi përdor një sensor të lojrave optike me definicion të lartë, i cili garanton përgjigjen më të shpejtë, pa nevojën e përdorimit të baterive, pasi ai rikarikohet me një lidhje USB.

Produkti është bërë nga plastika ABS kundër djersitjes me cilësi të lartë për një shtrëngim të fortë.

Me nivelet e rregullimit të DPI prej 800/ 1200/ 1600 DPI, përdoruesit mund të përshtaten lehtësisht për saktësi të lartë dhe reagim më të mirë

Dy butonat e integruar majtas dhe djathtas janë jashtëzakonisht të ndjeshëm për të ndihmuar në kryerjen e veprimeve të tilla si klikimi, zvarritja, zmadhimi, zvogëlimi, me ndjeshmëri të shpejtë dhe saktësi të lartë

950 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close