WIRELESS DISPLAY RECEIVER


Lidhni smartphonen apo tabletin tuaj me ekranin e televizorit, monitorit apo projektorit. 

Tashme lojerat qe keni ne telefon nuk keni pse ti luani me ne ekran te vogel.

Vecorite;

1. I përshtatshëm për pajisjet e ekranit me lidhje me valë, duke përfshirë televizorët, projektorët, monitorët.

2. Modalitete të shumta për DLNA/Miracast qe përdoren për pasqyrimin e ekranit
ndër-sistem, ndër-terminal.

3. Me WIFI 2.4G, ju mund të luani lojëra më lirshëm dhe të zmadhoni ekranin për të shijuar argëtimin.

4. Lidhja është e thjeshtë me Plug&Play te instaluar, mjafton ta lidhni me televizorin dhe shijoni shikimin ne ekran me te madh.

5. Duke siguruar shkallën e transmetimit, seritë televizive me definicion të lartë, filmat në celular mund të mbahen në mënyrë të përsosur kur i njëjti ekran lidhet me
pajisjen me ekran të madh.

6. Lidhet me sistemet operative: IOS 7, Android 4.2, Windows 8.1, OS X 10.9 dhe larte.

 

1,690 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close