,

Wireless Charger Earldom 3 N1


Karikues me valë 2 në 1 për orë inteligjente dhe smartphone

QiTeknologji

Hyrja – 9V/2.0A, 12V/2.0A

Prodhimi:

     Smartphone – 5W / 7.5W / 10W / 15W

     Orë inteligjente – 2.5 W

E përputhshme me Apple Watch Series 2,3,4,5,6,7

Gjithashtu suporton karikim e Airpods

Ngjyra – E bardhë

2,500 L

SHOPPING CART

close