Whack A Mole Game Machine


Whack A Mole Game Machine

• Lodrat që lehtësojnë stresin janë mënyra e përsosur për të lehtësuar ankthin dhe stresin gjatë gjithë ditës.

• Me mekanizmin e tyre unik të flluskave të shpërthimit dhe muzikën dinamike, këto lodra ofrojnë një përvojë të kënaqshme prekëse dhe kënaqësi dëgjimore me një sërë mënyrash të lojës, prandaj ejani dhe provojeni !

• Po kërkoni një mënyrë argëtuese dhe tërheqëse për të përmirësuar aftësitë motorike të shkëlqyera të fëmijës suaj?Këto lodra ofrojnë një përvojë argëtuese dhe unike shqisore që ndihmon në zhvillimin e koordinimit të syrit dhe dorës dhe aftësive të shkëlqyera motorike.

• Pavarësisht nëse jeni të bllokuar në trafik ose jeni duke pritur në radhë, lodrat e tastierës së lojërave Quick Push Fidget për lehtësimin e stresit janë një mënyrë e shkëlqyer për të kaluar kohën. Me madhësinë e tyre kompakte dhe materialin e qëndrueshëm silikoni, këto lodra janë të lehta për t’u mbajtur me vete kudo që të shkoni.

• Lodrat e tastierës së lojës Quick Push Fidget që lehtësojnë stresin nuk janë vetëm për fëmijët! Të rriturit mund të përfitojnë gjithashtu nga efektet lehtësuese të stresit të këtyre lodrave. Ato ofrojnë një mënyrë të shkëlqyer për të marrë një pushim nga puna ose aktivitete të tjera stresuese dhe për t’u përqëndruar në diçka argëtuese dhe tërheqëse.

• Paketimi i hollë e bën atë zgjedhjen perfekte si dhuratë. Jeni të lodhur që fëmija juaj kalon shumë kohë në telefonin, kompjuterin, iPad apo pajisje të tjera elektronike? Ky produkt është zgjidhja perfekte. Mund të ndihmojë në trajnimin e aftësisë së reagimit, vëmendjes, kujtesës dhe koordinimit të syve-dorë të fëmijës suaj. Mos prisni më, provoni dhe shikoni ndryshimin.

1,290 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close