W60 Max RGB Gaming Mouse


W60 Max RGB Gaming Mouse

Me 12000 CPI profesionale, 8000 FPS, 250 IPS dhe përshpejtim 35G, u jep lojtarëve kontroll të saktë në ekran në lojërat FPS me ritëm të shpejtë si CS:GO

Shpejtësia e raportimit 2000 Hz

4 Llojet LOD Setting switch

5 Efektet e ndriçimit RGB

Përgjigja kryesore 1ms

Rrota gome me injeksion të dyfishtë

3,500 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close