,

Vrasese mushkonjash ne forme llampe


Vrasese mushkonjash ne forme llampe

► Përdor teknologji të avancuar të valëve të dritës me një mbulesë mbrojtëse shumë të tejdukshme, duke siguruar efikasitet më të madh për vrasjen e insekteve sesa pajisjet standarde.

► Thjesht futeni atë në një prizë , nevojitet instalim ose rregullim shtesë

► Ideale për përdorim në cdo ambient

► Konfigurim i shpejtë, efekt i menjëhershëm: Projektuar për thjeshtësi dhe lehtësi në përdorim. Pasi të futet në prizë, ai fillon të funksionojë menjëherë.

► Dizajni i tij i përqendruar te siguria është veçanërisht miqësor për fëmijët dhe kafshët shtëpiake, megjithëse këshillohet mbajtja e tyre në një distancë të sigurt. Pavarësisht dizajnit të tij kompakt, ai mbulon në mënyrë efektive deri në 300 metra katrorë

► Pastrim i lehtë: Sigurohuni që pajisja të jetë shkëputur nga priza përpara se ta pastroni. Përdorni një kaçavidë për të shkarkuar rrjetën metalike, më pas hiqni me lehtësi mbetjet e insekteve të grumbulluara 

► I përshtatshëm për të gjithë familjen dhe siguron mbrojtje kundër insekteve irrituese dhe që mbartin sëmundje

1,600 L

SHOPPING CART

close