-30%
, , ,

Kamera Full HD per Makinen + Kamer Pas + Kamer brendshme

Availability:

S’ka stok


Kamera Full HD per Makinen + Kamer Pas + Kamer brendshme

Kamera e përparme:  / Hapja e diafragmës F2.0 / këndi 170
Rec Regjistrimi Ciklik, Drita e Led, Sensori G, Ekrani i Drejtuar, Lente Dyfishe, Vibrimi anti, Regjistrimi i Ciklit, Zbulimi i Lëvizjes, Afishimi i Kohës dhe datës, Mikrofoni
Face Ndërfaqja: Micro SD / TF, AV-Out, USB2.0
Card Karta e Kujtesës: Maks. 32 GB
Kamera e pasme: kabllo 6M / port 2.5 mm
Kamera Brenda: VGA 120
⭐️ Rezolucioni: 1080FHD (1920 * 1080) / 720P / VGA
⭐️ Lentja rrotullohet: rregulloni manualisht
Formati i videos: AVI
Formati i imazhit: JPG
Ix Pixel: 500Mega
Formati i kompresimit: H.264
⭐️ Bateria: Bateri litiumi polimer 320mAh
Temperatura e ruajtjes: -40C-70C
Temperatura e punës: -40C-70C

3,490 L 4,990 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close