,

VIDEO BABY MONITOR 3.2″


VIDEO BABY MONITOR 3.2″

Monitor për bebe 3.2 inç

Teknologji dixhitale 1.RF2.4GHz FHSS

Distanca e transmetimit: 300m/1000ft

Kamera 640*480P, monitor LCD me ngjyra 3.2 inç, 320*240P

Monitor bateri e rikarikueshme 1500mah

Ekrani mund të çiftohet deri në 4 kamera

Rrotullimi PTZ: Horizontal 0-355 gradë, dhe vertikal 0-120 gradë

Bisedoni në dy drejtime me foshnjat

Alarmi me zë

Alarmi i temperaturës, Celsius / Fahrenheit, mund të vendoset

Ndërtuar në 5 ninulla

Përkujtues për të ushqyerit

Shikimi i natës infra të kuqe: LED të padukshëm 940 për të mbrojtur sytë e foshnjave

• Shkëlqimi i rregullueshëm

Funksioni VOX

Modaliteti ECO

6,390 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close