VGA Splitter 200MHz ( 4 porta )


VGA Splitter 200MHz

• Një pajisje përforcuese e Video Splitter që kopjon një sinjal video nga një burim në 4 pajisje dalëse

• I kaskadueshëm në tre nivele

• Ofron deri në 64 sinjale video, përveç zgjerimit të distancës së transmetimit deri në 65 m, duke e bërë atë të shkëlqyer për sistemet e transmetimit publik

• Për të transmetuar sinjale video të shumëfishta me cilësi të lartë VGA, XGA, SVGA, UXGA, QXGA, WUXGA dhe multisinkronizuese në distanca të gjata pa probleme

• Mbështet gjerësinë e brezit deri në 450 MHz

• Transmetim në distanca të gjata – deri në 65 m

• Cilësi superiore e videos – deri në 2048 x 1536

• Mbështet VGA, XGA, SVGA, UXGA, QXGA, WUXGA dhe monitorët multisinkronikë

• Përforcues i integruar 1,5 GHz për të siguruar që sistemi video të ruajë besnikëri të shkëlqyer

• Shtresë e plotë metalike

1,490 L

Aplikimet përfshijnë:

Financiare – shfaqja në distancë e informacionit të tregut të aksioneve

Edukimi – shfaqja në distancë e leksioneve dhe mësimeve në sallat dhe klasat

Biznes – shfaqja në distancë e adresave në dhomat e tejmbushura;

video-konferencë dhe demo

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close