VGA Splitter 200MHz ( 2 porta )


VGA Splitter 200MHz

• Një pajisje përforcuese që kopjon një sinjal video nga një burim në 2 pajisje dalëse

• I kaskadueshëm në tre nivele

• 100% e re dhe me cilësi të lartë

• Mund ta dërgoni sinjalin nga një kompjuter te 2 monitorë, projektor etj

• MultiSync, ekran me kristal të lëngshëm, projektor, etj

• Lehtë për t’u aplikuar për ekranin VGA, SVGA për ekranin XGA

• Kompakt dhe i lehtë për t’u bartur

• Plug and play, i lehtë për t’u instaluar

• Me përshtatës energjie, ekran me dritë LED

1,390 L

Specifikimet:

Distanca e transmetimit në distancë ultra të gjatë: 65 m

Rezolucioni maksimal: 1920×1440

Gjerësia e brezit: 250 MHz

Fuqia: 100-240V 50/60Hz AC 50V

Dalja: AC 9V 1500 mA

Madhësia e artikullit: përafërsisht. 120*75*40mm/4,72*2,95*1,57”

Pesha neto: përafërsisht 311 g

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close