, ,

USB Car Kit Player M66


USB Car Kit Player M66

• Përmirësim i sigurisë

• Përmirësim i cilësisë së zërit

• Mbështet riprodhimin e formatit pa humbje

• Audio pa humbje si FLAC/APS

• Shijoni cilësinë e zërit të drejtpërdrejtë

• Ekran LED i madh

• Monitorues i automjetit në kohë reale 

• Versioni Bluetooth 5.0 dhe distanca e lidhjes së BT ≤ 10m


1,490 L

Specifikimet:

Emri i markës : EARLDOM

Materiali : Aliazh alumini + TPE

Madhësia : 74*23.5*14.1 mm 

Gjatësia e kabllit : 1 m

Versioni BT : 5.0

Distanca e lidhjes : BT ≤ 10m

Frekuenca e transmetimit : FM 87,5-108,0 MHz

Distanca e transmetimit : FM<3 m

Funksioni : Stereo, pa duar, mikrofon i integruar

Kombinimi : Players MP3 / MP4, sintonizues radio, transmetues FM, port USB, port AUX, sintonizues audio

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close