,

Tripod/Selfie Stick Earldom ZP24


Tripod/Selfie Stick Earldom ZP24

Tripodi është projektuar me 3 këmbë, një mbajtës të fortë dhe jashtëzakonisht të mirë kundër dridhjeve, i cili mund të zgjatet nga 19 – 104 cm për të ndihmuar në marrjen e këndit të imazhit me kamerën e përparme me lehtësi.

1,490 L

SHOPPING CART

close